1a divisió

Rubiales denunciarà a Tebas per acusar-lo d’arreglar partits

El president de la lliga ha demanat al de la FEF que expliqui la integritat d’alguns partits de quan ell encara era futbolista

En un nou capítol de la seva guerra personal, Javier Tebas, president de la lliga espanyola, ha acusat Luis Rubiales, president de la federació espanyola de futbol, d’estar implicat en l’arreglament de partits en la seva etapa com a futbolista. “Que Rubiales expliqui la integritat d’alguns partits de quan ell era jugador”, li demanava. Per la seva banda, la FEF ha avisat que el seu president denunciarà a Tebas per calúmnies, i han respost amb una bateria de preguntes sobre possibles conflictes d’interès que l’afectarien tant a ell com a la patronal.

L’arrel d’aquest capítol de la disputa habitual ha sigut un tuit del portaveu de l’òrgan liderat per Rubiales, Javier Gómez Matallanas. “El president de la lliga ha de ser més seriós, tranquil·litzar-se i no anar de llest. El problema real és que el teu ineficaç control econòmic no va detectar res”, recriminava Matallanas sobre el cas Negreira.

Encreuament de declaracions, acusacions i indirectes, en un duel que seguirà per la via judicial i sense previsió d’acabar aviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)