1a divisió FEF

Empat insípid del Nàstic contra La Nucía (0-0)

El Nàstic ha sumat un punt al Nou Estadi davant La Nucía, en un partit amb un ritme molt baix i amb poques oportunitats per ambdós conjunts. Les més clares les han tingut els granes, amb dues pilotes al pal de Lupu (6’ i 70’). Amb aquest resultat, els tarragonins són dotzens amb 38 punts i tenen molt complicat la seva classificació per al play-off.

La Nucía ha sortit més ben plantada sobre el terreny de joc, situant-se a camp rival. Tot i això, els granes han estat a punt de colpejar primer. En el minut 6, en la primera arribada a l’àrea rival, Lupu ha estavellat la pilota al travesser. Marc Fernández ha caçat el rebot, però la seva rematada l’ha tret Ackermann. La Nucía ha respost poc després amb una gran oportunitat de Mariano, en un mà a mà amb Manu García, a qui no ha pogut superar. A mesura que han anat passant els minuts, els tarragonins s’han anat posicionant a camp contrari, però els hi costava trobar els espais davant una defensa sòlida i ben posicionada. Després de minuts sense cap ocasió clara per ambdós conjunts, Marc Fernández ho ha provat amb un xut des de la frontal que ha marxat desviat. Més clara ha estat l’ocasió que ha tingut en el minut 33 Jorge García amb un xut ras des de la frontal que ha sortit fregant el pal. En els últims compassos de la primera part, el duel s’ha anat tancant i cap dels dos equips ha disposat d’ocasions clares per obrir la llauna abans d’arribar al descans.

En la represa, el guió ha estat el mateix. El partit ha continuïtat pla, ple d’imprecisions i sense contundència en els metres finals. No ha estat fins el 60’ que Lupu, l’home més insistent en atac, ho ha tornat a provar amb una rematada de cap que ha marxat per ben poc. En el 70’, novament Lupu, ha estavellat la pilota al pal. En els últims compassos del matx, els nervis, la tensió i la precipitació s’han apoderat i el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)