1a divisió FEF

El Cornellà surt golejat de l’Enrique Roca de Múrcia (4-0)

Els verds encaixen la derrota més contundent de la temporada en una plaça complicada i encadenen la setena jornada sense guanyar

El Cornellà encaixa una derrota contundent i dolorosa a l’Enrique Roca de Múrcia (4-0) i confirma que passa per un moment delicat de la temporada en una fase decisiva. Els verds encadenen set jornades sense guanyar i han perdut en els darrers tres desplaçaments. A més, és la derrota més dura en el que va de lliga, la primera vegada que l’equip cau per més de dos gols de diferència.

El Cornellà s’ha carecteritzat tota la temporada per ser un equip que competeix, i ho fa de meravella en tots els contextos. El Múrcia ha aconseguit ser el primer equip que el treu d’un partit. Al minut 20, Lucas Anacker ja ha hagut de ser decisiu per salvar a l’equip. Penal llençat per Pedro Léon i la cinquena pena màxima que atura el brasiler aquesta temporada, una dada salvatge. Però ha servit de ben poc.

El tram final del primer temps ha estat crític pels de Gonzalo Riutort. Dani Vega ha avançat als locals, i al cap de cinc minuts, en una acció molt desafortunada pels catalans, Aguza ha anotat el segon. Dos cops molt durs just abans del descans que han sentenciat al Cornellà. Ben poc dels verds en atac al segon temps. El Múrcia és un conjunt molt sòlid i difícil de batre, ho ha demostrat una jornada més, i ha aprofitat per fer sang davant la seva afició. Dani Vega ha marcat el seu doblet i, en la darrera acció del duel, Ganet ha fet el quart.

Correctiu sever per un Cornellà que necessita trencar la mala dinàmica i capgirar la situació com més aviat millor per evitar que la zona de descens s’acosti en excés i l’equip hagi de patir en la recta final de campanya. Arriba una gran oportunitat per aconseguir-ho la setmana vinent, a l’RCDE Stadium, davant una UD Logronyès que es troba en una situació molt delicada.