Territorial

El MIC torna amb força

MIC23. El consolidat torneig de futbol base internacional comença avui en la 21a edició i tornarà a les xifres de 2019, amb més de 300 equips inscrits

El MICFootball (MIC – Mediterranean International Cup) dona el tret de sortida a la seva 21 edició. El torneig, que es jugarà en 35 seus repartides per totes les comarques gironines, comença avui a les nou del matí i s’allargarà fins al diumenge 9 d’abril, quan es disputaran les finals entre Palamós i Figueres.

Aquesta nova edició del reconegut torneig de Setmana Santa serà el de retorn a les grans xifres de participació d’abans de la pandèmia. Hi participaran més de 7.000 persones, entre jugadors i membres dels cossos tècnics; 344 equips de 33 països d’arreu del món en nou categories diferents entre U12 i U19, masculina i femenina.

La cerimònia inaugural

La inauguració serà a l’estadi de Vilatenim de Figueres a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Primer es disputarà el partit entre l’Albion SC San Diego (Estats Units) i el Real Madrid en la categoria U12A. Quan s’acabi el matx, a tres quarts de sis, se celebrarà la cerimònia amb la clàssica desfilada de banderes i els parlaments de les autoritats i s’atorgarà l’onzena edició del premi Dani Montesino de periodisme esportiu. També hi haurà actuacions de dansa quan s’acabarà el matx entre el Barça i el Mercantil de dos quarts de set.Es podrà seguir la jornada pel canal Esport 3. Es preveu una gran expectació en la posada en escena oficial del torneig internacional de futbol base.

Les seus

Els 35 municipis on es farà el MIC es distribuiran per les nou categories. U19 a Santa Coloma, Lloret, Caldes i Sant Gregori; U19 a Cassà, Tossa, Hostalric, Quart i la novetat d’aquesta edició, Salt; U16 a Llagostera, Fornells, Sant Feliu (dues seus), Vidreres, Sils i Vilablareix; U15 a Castelló, Figueres (Vilatenim), la Jonquera, Empuriabrava i Llançà; U14 a Begur, la Bisbal, Monells, Mont-ras, Palafrugell, Pals, Castell d’Aro i Santa Cristina; U13 a Bàscara, Figueres (Marca de l’Ham), Sant Pere P. i Roses (dues seus). En la categoria d’aleví futbol 11 es partirà entre el grup U12A (l’Escala, L’Estartit i Torroella) i U12B (Palamós, Calonge i Sant Antoni). Finalment, la categoria femenina (F19) es jugarà a Girona (Fontajau).

Global i reconegut

Una de les particularitats del MIC és la gran participació internacional barrejada amb clubs de renom. Els cinc continents hi seran representats i el 50% dels equips de primera tenen un equip. També grans equips europeus. Pel torneig han passat jugadors com Messi, Neymar, Salah, Pedri, Gavi, Coutinho i Mata, entre molts altres. Un autèntic bressol de futbolistes.

XIFRES RÈCORD

Entre jugadors i cossos tècnics, hi haurà set mil persones de 344 equips i 33 països

LA INAUGURACIÓ

Vilatenim donarà el tret de sortida a la 21a edició del MIC a partir de dos quarts de cinc

SEUS REPARTIDES

El MIC es jugarà a 35 camps de les comarques de Girona; la novetat serà la seu de Salt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)