Territorial

El Barça tanca el MIC23 amb un doblet en les categories cadet (U16) i juvenil (U19)

El Madrid, campió en la categoria U12A contra el Girona i l’Atlético, campió en la categoria U14 contra el Barça

El MIC23 ha posat el punt final aquest matí amb les finals de les quatre principals categories que es disputen al municipal de Palamós amb un ambient de futbol increïble i amb gairebé quatre mil espectadors a la graderia.

La jornada matinal ha arrencat amb la final de la categoria U14, que correspon a l’edat infantil, en què l’Atlético ha aconseguit el títol de campió després de superar en la final al Barça. El matx s’ha decidit, després de l’empat a zero en un partit molt igualat, en la tanda de penals i ha estat llavors quan el porter del conjunt matalasser Pérez Barona s’ha convertit en el gran protagonista aturant tres penals i donant la victòria al seu equip (1-3).

En la segona final del matí ha continuat el domini dels conjunt madrilenys davant els catalans, i és que el Madrid ha aconseguit el títol de la categoria U12A, corresponent a aleví futbol 11, superant en la final al Girona. Ho ha fet amb relativa facilitat, i és que els blancs s’han avançat al primer minut de partit i han estat molt superiors durant els cinquanta minuts de partit, signant una contundent golejada (6-0). Beltrán Bercovitz, David Cendoya, Thiago, Enzo Sainz i Alberto Ruiz, amb un doblet, han estat els golejadors de la final.

El primer títol del dia per un equip català se l’ha endut el Barça, que ha superat l’Espanyol en el derbi de la final en un partit que s’ha decidit a la tanda de penals (0-0 al partit i 4-3 als penals). Com havia passat en la categoria U14 el Barça ha tingut més control de la possessió, però ha tingut molts problemes per superar la defensa blanc-i-blava, que s’ha mostrat molt sòlida en tot moment. De fet, les ocasions s’han repartit entre els dos equips, i és que Torondel ha tingut dues ocasions per l’Espanyol, mentre que el Barça, que només havia amenaçat amb un xut alt de Juan Hernández, ha tingut les millors en el tram final. Primer el porter Adriano ha evitat el gol de Gistau en l’un contra un i després Adrià Muñoz ha rematat de cap per sobre el travesser quan estava tot sol a l’àrea petita.

L’última final del dia ha estat la corresponent a la categoria juvenil (U19), que han disputat el Barça i la gran revelació del torneig, el Lloret, que havia eliminat el Vila-real i el València. Els selvatans han demostrat perquè s’han classificat per la final i han posat les coses molt difícils als blaugrana amb una solidesa defensiva encomiable, i és que el Barça ha tingut molt poques ocasions i quan les ha tingut ha aparegut el porter Touray. De fet, en la segona part el Lloret ha estat a punt d’avançar-se en el marcador quan Guillem Coto ha estavellat un xut al travesser, però poc després Manuel Vila ha marcat el 0-1 amb un grandíssim xut des de la frontal (37’), que ha acabat sent el que ha marcat la diferència i que ha permès al Barça tancar el MIC23 amb un doblet de títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)