El Girona B somia però acaba empatant amb el Sant Andreu (1-1)

Si no hi ha un miracle el Girona B no jugarà aquesta temporada el play-off d’ascens a 2a divisió FEF, i és que el filial gironí ha empatat aquest migdia a Riudarenes contra el Sant Andreu (1-1) i es queda a cinc punts del cinquè classificat, el San Cristóbal, quan només queden dues jornades per disputar-se.

La d’avui era l’última oportunitat per pujar al tren i mantenir alguna esperança i el cert és que els d’Axel Vizuete ho han tingut a tocar, perquè tot i que el control del partit l’ha tingut el Sant Andreu, qui ha estat més letal en la segona part ha estat el Girona B, que primer ha desaprofitat l’oportunitat per avançar-se en el marcador amb un penal que Antal ha xutat al pal (72’) i després sí que ha aconseguit situar l’1-0 en el marcador amb un gol de Shin (78’). Per desgràcia el Girona B no ha aconseguit controlar l’empenta final del Sant Andreu, que fins llavors pràcticament no havia tingut cap ocasió clara tot i generar més sensació de perill. En el minut 87’, però, Momoh ha fet una bona jugada i ha assistit a Albertito que ha marcat el gol de l’empat. Just després Momoh ha estat a unt de marcar el gol de la victòria andreuenca, però el marcador ja no s’ha mogut més.