1a divisió FEF

El Cornellà perd a casa de l’Alcoyano per la mínima (1-0)

Els catalans ja encadenen nou jornades sense conèixer la victòria, un tram de temporada en què sumen 5 empats i, amb el resultat negatiu d’avui contra l’Alcoyano, 4 derrotes. El Cornellà no ha estat capaç de posar en un compromís els locals i el nivell del joc ha estat força igualat entre els dos equips, sense grans ocasions.

A la primera part, l’Alcoyano ha tingut la primera oportunitat d’avançar-se en el marcador, però el xut de Juanan s’ha estavellat al pal. Andreu també ha pogut obrir el marcador per al conjunt català, però la seva rematada després d’un córner ha marxat per sobre de la porteria de Bañuz. En el minut 42’ Juanan, ara sí, ha millorat la seva punteria i en un servei de córner, ha colat la pilota dins la xarxa rival. A la tornada del descans, els homes de Ruitort han buscat l’empat amb accions protagonitzades per Nahuel i Alex López, però sense gaire èxit. El Cornellà es manté amb 39 punts a la zona mitja de la classificació del Grup 2 de Primera FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)