3a divisió FEF

El Girona B obligat a guanyar contra l’Hospi per creure en el miracle

El conjunt d’Àxel Vizuete va perdre bona part de les aspiracions per jugar la promoció d’ascens el darrer cap de setmana amb l’empat a Riudarenes contra el Sant Andreu (1-1).

Avui, el Girona B visitarà la Feixa Llarga per enfrontar-se a l’Hospitalet, quart amb 47 punts i a 6 punts del filial gironí. El matx es disputarà a dos quarts d’una del migdia i es podrà seguir per La Xarxa+.

Els gironins ja no depenen d’ells mateixos, ja que quan falten dos partits, estan a cinc punts del San Cristóbal. Els blanc-i-vermells tenen l’average particular guanyat, per tant, necessiten que els barcelonins perdin cinc punts i poder guanyar els dos partits que li resten al Girona B; Hospi i Vilassar de Mar, aquest últim a casa. En aquesta equació, els de Vizuete també necessiten que el Castelldefels perdi, almenys, un punt en els partits que disputarà contra la Montanyesa i la Rapitenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)