2a divisió FEF

L’Olot vol creure-hi

Olot. Els garrotxins volen aprofitar la inèrcia (7 punts dels últims 9) i l’estat de gràcia d’Ernest Forgas (5 gols en 3 partits) per somiar en la salvació

A Olot hi ha motius per creure-hi. Sobretot després dels últims tres partits, en què l’equip ha sumat set punts. Ara mateix la permanència per als de la Garrotxa és a 4 punts, si més no per entrar al play-off de descens que ocupa l’Alzira amb 36. Un punt per sobre hi ha el Lleida, fora de la zona perillosa, però immers en la lluita juntament amb el filial, el Deportivo Aragón.

El calendari per als de Blázquez i Arriola és esperançador, ja que han de jugar contra quatre equips de la part baixa; Eïvissa, Mallorca B, Badalona Futur i Prat. Tres dels quatre equips estan en descens, només el Badalona, que visitarà el Municipal d’Olot en la penúltima jornada, està situat fora del descens, però no gaire lluny, amb 39 punts.

La punteria afinada

Una condició imprescindible per ser a la lluita és transformar les accions en gol. Ernest Forgas és el màxim golejador de l’equip amb 9 gols, 5 dels quals en el últims tres partits. El davanter va parlar amb L’Esportiu per fer un balanç del tram final. “La salvació és difícil, però no impossible. La plantilla i el club hi creuen, malgrat el poc marge d’error”, va dir. A més a més, va valorar el seu gran moment: “Hem fet un pas endavant en atac i això m’ha anat bé. Som més verticals”, i hi va afegir: “L’afició es mereix una alegria, és vital”, va concloure Forgas, que va fer una crida a l’aficionat perquè ompli el Municipal la diada de Sant Jordi.

LES REACCIONS

El triomf ens va donar confiança i motivació. Estàvem tocats, sobretot després del Lleida, i contra l’Hèrcules hem agafat oxigen
Estem en deute amb l’afició pel mal any que hem fet; ara toca anar tots junts i sumar els 3 punts
Ernest Forgas
jugador de l’olot
Deportivo Aragón - 11è, 38p
Hèrcules (J.31, casa)
CD Eivissa (J.32, fora)
Mallorca B (J.33, casa)
Badalona F. (J.34, fora)
Lleida Esportiu - 12è, 37p
Mallorca B (J.31, casa)
Badalona F. (J.32, fora)
Prat (J.33, casa)
Espanyol B (J.34, fora)
Alzira - 13è, 36p
At. Saguntí (J.31, fora)
Hèrcules (J.32, fora)
CD Eivissa (J.33, casa)
Mallorca B (J.34, fora)
Prat - 14è, 34p
Manresa (J.31, fora)
Terrassa (J.32, casa)
Lleida Esportiu (J.33, fora)
Olot (J.34, casa)
Olot - 15è, 32p
Eivissa (J.31, casa)
Mallorca B (J.32, fora)
Badalona F. (J.33, casa)
Prat (J.34, fora)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)