2a divisió FEF

Llibres, roses i un partit crucial

2a divisió FEF. L’Olot anhela el triomf que el situaria a dos punts del ‘play-out’ quan queden nou punts per jugar-se

Olot Eivissa

OLOT:Batalla, Callís, Gonzalo, Uri Ayala, Bigas, Èric Vilanova, Urri, Terma, Valverde, Xumetra i Forgas.BAIXES:Carles Mas, Brugué i Cerdà.EIVISSA:De la Osa, Llario, Julen, Murua, Adell, Pepe Bernal, Barrero, Marquitos, Espínola, Juan Antonio i Marc Mas.LLOC I HORA:Municipal d’Olot (12 h).ÀRBITRE:Bouzas Laconti.

Quatre partits, quatre finals. Dotze punts i, gràcies a la darrera victòria al Rico Pérez contra l’Hèrcules (0-2), l’Olot s’ha guanyat la llicència de somiar en fer el miracle i salvar la categoria. Els olotins estan a cinc punts de l’Alzira i el Prat, l’equip que ara es troba en play-out amb qui ha de jugar en l’última jornada de la lliga. D’altra banda, els garrotxins saben que no tenen marge d’error i no poden perdonar ja avui davant d’un equip que té un peu i mig a tercera FEF. L’Eivissa visita el municipal sense sumar els tres punts des del 29 de gener (quatre punts dels últims 33 possibles).

“L’Eivissa, per amor propi i professionalitat, vindrà a guanyar, han de donar bona imatge. Estan fent bons partits però els resultats no els han acompanyat. Un rival de nivell amb jugadors de molt bon peu a l’estil de Raúl Garrido [l’ex Olot va ser el primer dels tres entrenadors que han tingut els balears]. Un equip que vol pilota i mirar de treure-la des de darrere per fer mal entre línies”, analitza Albert Blázquez, tècnic de l’Olot, que hi afegeix: “Quan vam entrar nosaltres ningú creia que arribaríem vius a la jornada que som. Si guanyem aquest partit arribarem fins al final. Destaco la reacció de l’equip, es nota al grup que hi ha alegria, motivació i ganes de tirar-ho endavant. Anem amb peus de plom i vigilant molt, la situació del rival el fa més perillós perquè no té pressió. Hem d’estar molt atents i preparats per a tot”, sentenciava el de Besalú, que espera un municipal amb un gran ambient en una diada de Sant Jordi que ha de ser diferent.

LA PRÈVIA

Si guanyem aquest partit arribarem fins al final. Destaco la reacció de l’equip, es nota que hi ha motivació i ganes de tirar-ho endavant
Anem amb peus de plom i vigilant molt, la situació del rival el fa més perillós perquè no té pressió
Albert Blázquez
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)