2a divisió FEF

L’Olot perd i posa un peu i mig a 3a divisió FEF (1-3)

Forgas ha avançat els olotins, però el CD Eivissa, superior en algunes fases, ha capgirat el marcador en la segona part

Només un miracle podrà fer que l’Olot eviti el descens a 3a divisió FEF, i és que els olotins han perdut aquest migdia a casa contra l’Eivissa Illes Pitiüses (1-3) i es queda a cinc punts del play-out i a set de la permanència directa quan només queden tres jornades. El cop ha estat terrible, i és que els olotins s’han avançat en el marcador, però en cap moment han aconseguit controlar el partit i l’Eivissa, en la segona part, ha capgirat el marcador amb un gol a l’inici i dos en el temps afegit.

Des de l’inici els eivissencs han demostrat que no havien vingut de passeig a la Garrotxa, i és que l’Olot ha tingut un gran ensurt només de començar. En un córner, la mala sortida de Batalla ha generat una doble ocasió dels visitants molt clara. Primer el pal, i després Bigas sobre la línia, han evitat el gol de l’Eivissa (7’). La reacció dels olotins ha estat contundent, i és que en una errada del defensa Toledo Ernest Forgas s’ha quedat sol davant el porter, ha retallat i ha marcat l’1-0 (10’) confirmant el seu gran estat de forma amb el desè gol de la temporada. El gol, però, no ha tapat els problemes dels d’Albert Blázquez, i és que l’Eivissa ha dominat durant tota la primera part, generant ocasions sobretot a pilota aturada. L’Olot ha hagut de cedir la iniciativa i centrar-se més en defensa i només ha intimidat amb un parell d’accions de Manel Busquets. Una ha acabat amb gol, però l’àrbitre l’ha anul·lat per una falta prèvia força rigorosa.

Les sensacions estranyes que havia deixat la primera part s’han confirmat en la segona, i és que en el minut 50’ Joao ha marcat el gol de l’empat rematant al segon pal una centrada de Marc Mas. Els olotins, obligats, han intentat reaccionar i han fet un pas endavant. Forgas ha tingut una bona doble ocasió (58’) en què entre el pal i el porter han evitat el gol. Urri també ha posat a prova Miguel des de la frontal (61’), però la més clara l’ha tingut Valverde en una combinació amb Ernest Forgas. El figuerenc s’ha quedat completament sol davant el porter Miguel, però quan el gol ja semblava fet l’extrem ha xutat al ninot (70’). Després d’aquesta errada l’Olot no ha empès tant com era d’esperar, i és que els nervis s’han notat molt i l’equip ha tingut poques idees. El càstig definitiu ha arribat en el minut 90, quan Aspar ha comès un penal que Juan Antonio ha convertit en l’1-2. A més, en el 93’ Juan Antonio ha aprofitat que els olotins estaven enfonsats per fer l’1-3 definitiu.