1a divisió FEF

Derrota amb final surrealista del Nàstic davant l’Altlètic Balears (2-1)

Els granes s’han avançat, però han vist com els locals li han remuntat el duel al segon temps, acabant amb un gol anul·lat al 96’ per unes presumptes mans al porter Manu García, que ha acabat expulsat

El Nàstic de Tarragona perd al camp de l’Atlètic Balears (2-1) en un duel directe per la zona baixa. Els de Dani Vidal s’han avançat amb gol de Pablo Fernández, però han vist com els locals li han remuntat el partit en el segon temps. Derrota que deixa al Nàstic amb els deures per fer, mantenint, de moment, el marge de cinc punts amb el descens, però advertit: encara es pot complicar la vida.

Ha entrat molt bé al partit el Nàstic. El conjunt tarragoní ha sortit atrevit, anant a buscar als locals i amb presència amb pilota a camp contrari. I no ha desaparegut aquesta idea, l’equip s’ha mostrat amb major confiança que en les darreres jornades a domicili, fins i tot quan el Balears ha anat creixent i generant també arribades, especialment per fora. Al minut 28, després d’un servei de cantonada, Joan Oriol ha posat una gran centrada al segon pal perquè Pablo Fernández anotés el 0 a 1.

Bon primer temps, posant fre a un rival que venia molt endollat a nivell ofensiu, i per davant al marcador al descans. Ha mantingut el to el Nàstic al segon temps, sent capaç de trepitjar àrea contrària i finalitzar a partir de transicions. Però l’Atlètic Balears té perill, i molt. Dani Nieto ha tingut l’empat, però Manu l’ha evitat. Un Manu que ha fallat greument pocs minuts després, deixant la pilota morta a l’àrea petita en un mal rebuig que ha aprofitat Xisco per anotar l’empat superant a un tou Èric Montes.

S’ha trencat el partit, i han començat a arribar les anades i vingudes. I aquest context l’ha manejat millor el conjunt de les illes. No havia aparegut el màxim golejador del Balears, i ho ha fet per remuntar el partit. Ha convertit una centrada de Laure en un autèntic golàs, rematant en planxa i posant la pilota a l’escaire des del punt de penal. Quedava, però, el capítol final del partit. En la darrera acció, amb tot el Nàstic en àrea rival, un mal rebuig del Balears ha topat en Manu García i ha acabat dins de la xarxa. L’àrbitre l’ha anul·lat per unes mans inexistents, ja que la pilota ha impactat al cap del porter, que ha embogit i ha acabat expulsat.

El Nàstic ha vist com li han aixecat el marcador a favor, ha viscut un final surrealista i torna a perdre després de cinc jornades sense fer-ho. L’Atlètic Balears ha deixat clar que és un dels conjunts amb futbolistes més en forma de la categoria, i suma tres punts per superar als tarragonins. Tot i la derrota, els granes es mantenen, a l’espera que jugui La Nucía, cinc punts per sobre de la zona de descens a cinc partits pel final de la competició. Duel clau la setmana vinent al Nou Estadi davant un rival immers en la zona vermella, el Real Unión d’Irun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)