1a divisió FEF

Els equips catalans encaren la recta final de 1a FEF

Barça Atlètic, Gimnàstic de Tarragona, Sabadell i Cornellà afronten l’últim tram de la lliga amb diversos objectius i tot per decidir

La primera divisió FEF està en el seu últim tram, ja que queden cinc jornades. A aquesta categoria hi tenim quatre equips catalans: Barça Atlètic, Gimnàstic de Tarragona, Cornellà i Sabadell. Tots ells estan en situacions molt diverses, i buscaran assolir els seus objectius.

El Barça Atlètic, que és el millor classificat dels quatre, es troba en tercera posició amb 54 punts. El primer classificat, la SD Amorebieta, en té 60, així que, si el conjunt blaugrana vol aconseguir l’ascens directe, haurà de retallar aquests sis punts amb 15 en joc i, en cas de no fer-ho, intentar mantenir-se entre els cinc primers per participar en la lligueta d’ascens.

El següent en la classificació és el Gimnàstic de Tarragona, actualment onzè amb 43 punts. Els tarragonins tenen la lligueta per pujar a nou punts, i el descens a quatre. Així doncs, l’objectiu ara mateix és allunyar-se més de la part baixa de la taula i, si al final es pot lluitar per quelcom més, fer-ho.

Pel que fa al Sabadell, és tretzè, un punt per sota del Gimnàstic. Els arlequinats tenen el descens a tres punts i la fase d’ascens a deu. Amb 15 en joc, el club buscarà assegurar la seva permanència en la categoria.

Per acabar, just per sota del Sabadell, es troba el Cornellà, en la catorzena plaça. Està dues posicions per sobre del descens empatat a punts, així que, de moment, se situa fora de perill només per la diferència de gols. En aquesta situació, el conjunt del Llobregat encara la recta final de la lliga amb el clar objectiu de salvar la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)