2a divisió FEF

La crònica d’una mort anunciada

2a divisió FEF. L’Olot no ha pogut obrar el miracle després d’estar des de la primera jornada immers en posicions de descens

La vuitena temporada de l’Olot a 2a divisió B o 2a divisió FEF ha acabat abans d’hora. A falta de dues jornades els olotins van consumar diumenge el descens a 3a divisió FEF amb la derrota al camp del Mallorca B; una derrota molt dolorosa com la de la setmana anterior contra l’Eivissa, perquè els dos equips ja estaven enfonsats en la taula. Ara bé, el que ha condemnat els garrotxins al descens no ha estat aquest tram final de curs, que també ha fet mal després de remar de valent per intentar salvar la categoria, sinó un primer tram de temporada absolutament per oblidar. L’Olot, que ha passat per les mans de Manix Mandiola, Jonathan Risueño i la dupla formada per Albert Blázquez i Iñigo Arriola durant la temporada, va arrencar la segona volta amb un handicap molt alt, tenint la permanència a vuit punts.

En la segona volta els olotins han millorat els registres, fins al punt de ser el setè millor equip a partir de l’equador de la temporada tot i aquestes dues últimes derrotes. Bona part de la culpa l’ha tingut Ernest Forgas, set dels deu dels gols del qual han arribat en la segona volta. La igualtat màxima que hi ha en la categoria, però, ha fet que això no hagi servit perquè els olotins, que en algun moment ho han tingut força a prop, hagin arribat a tenir l’oportunitat de sortir de la zona de descens en cap jornada durant tota la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)