1a femenina

Una permanència cara

Lliga F. El Llevant les Planes afronta les tres últimes jornades amb només un punt de marge respecte al descens i un calendari exigent

La lliga F ja té campió, el Barça, però encara s’ha de resoldre quins equips mantindran la categoria. I és que la zona baixa de la classificació està comprimida, amb cinc equips separats per només dos punts i que són els candidats a protagonitzar aquesta lluita aferrissada, ja que el Betis té un coixí de cinc punts respecte al descens quan només en queden nou en joc.

Un dels equips implicats és el Llevant les Planes. L’equip de Ferran Cabello, que tornava aquesta temporada a la màxima categoria del futbol espanyol, no guanya des del gener i s’ha complicat la vida. Les de Sant Joan Despí són tretzenes, situades a un sol punt (20) de la zona vermella, que marca l’Alhama (19). L’Alavés té els mateixos punts que el conjunt murcià, mentre que el Vila-real (14è) i l’Sporting de Huelva (12è) també tenen 20 unitats a la casella. El Llevant afronta ara dues jornades difícils, en què visitarà l’Atlético de Madrid i rebrà la Real Sociedad. En el darrer enfrontament, les de Cabello visitaran l’Alavés. Un punt que s’ha de tenir en compte és que alguns dels rivals directes de les catalanes s’enfronten entre ells: Huelva i Vila-real aquest cap de setmana; Alhama i Huelva en la jornada 29, i Alavés i Alhama en la 30. L’Alavés també jugarà contra el Granadilla i el Betis; l’Alhama contra el Madrid CFF, i el Vila-real contra l’Atlético i l’Athletic Club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)