El Peralada, amb confiança

Fase d’ascens a 2a FEF. Els xampanyers afronten demà la tornada contra el Sant Andreu al Narcís Sala amb l’objectiu de remuntar el 0-1

Demà a les 18:05 h el Sant Andreu i el Peralada jugaran la tornada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a 2a FEF a l’estadi Narcís Sala. El primer partit va caure a favor dels santandreuencs, gràcies al 0-1 que van aconseguir a domicili. Els empordanesos necessiten guanyar per més d’un gol, ja que la igualtat en el marcador global al final de la pròrroga donaria la victòria al seu rival per la millor posició a la fase regular. Així, doncs, els de Miquel Àngel Muñoz han de sortir mentalitzats a ser molt efectius a les dues àrees.

Sergi Romero, capità del Peralada, explica que l’equip està “confiat” que guanyarà i que han corregit “els detalls” que van poder fer millor”. “A l’anada el més just era l’empat, però ens van marcar en una jugada aïllada; som rivals de nivell molt similar i els detalls i l’encert de cara a porteria decanten el resultat”, relata sobre el primer enfrontament del play-off. Sobre les possibilitats de passar a la següent fase de la lligueta d’ascens, Romero recorda que han guanyat 14 partits aquesta temporada i tots, com a mínim, els porten a la pròrroga, i avisa que estan “preparats” per si el partit s’allarga més dels 90 minuts. “Un play-off és molt diferent de la fase regular, així que no em preocupa que no hàgim guanyat el Sant Andreu aquest curs”, assegura. Per acabar, ha valorat que, si assoleixen l’ascens, “la temporada serà de deu” i que, si no pugen, “de nou”.

Amb els resultats d’aquest any com a visitant, el Peralada només passaria l’eliminatòria amb el 0-2 al camp del Badalona. Amb el 0-1 dels partits contra el Girona B, la Pobla de Mafumet, l’Europa i el Tona acabarien eliminats a la pròrroga. La resta d’enfrontaments a domicili els ha perdut o empatat. A més, en el duel directe amb el Sant Andreu van perdre com a locals 1-3, i a domicili 1-1.

LES REACCIONS

Un ‘play-off’ és molt diferent de la fase regular, així que no em preocupa que no hàgim guanyat el Sant Andreu aquesta temporada

EL PERALADA A FORA

A l’anada el més just era l’empat, però ens van marcar en una jugada aïllada. Estem igualats
Sergi Romero
cAPITÀ DEL PERALADA
Dels resultats en la lliga, només li serveix el 0-2 a Badalona, la resta el deixa eliminat