2a divisió FEF

Queda lluitar per l’honor i el respecte

2a divisió FEF. L’Olot, ja descendit, rep el Badalona Futur en l’últim duel a casa

Olot Badalona Futur

OLOT:Batalla, Callís, Lluís Aspas, Uri Ayala, Bigas, Vilanova, Urri, Terma, Valverde, Xumetra i Forgas.BAIXES:Cerdà, Aimar, Gonzalo, Carles Mas i Ferran Brugué (lesionats).BADALONA FUTUR:Álex Sánchez, Guiu, Xavi Molina, Xiker, Merchán, Facundo García, Cortés, Segura, Mateo, Fran Carbia i Edgar Hernández.LLOC I HORA:Municipal d’Olot (12h).ÀRBITRE:Ruiz Esquinas.

L’Olot tancarà la lliga al municipal rebent la visita del Badalona Futur (12 h). Els olotins van certificar el descens a tercera FEF la jornada passada i, tot i la tristor i decepció, volen acabar amb orgull i honor la competició. Els d’Albert Blázquez s’enfronten en la penúltima jornada, ja unificada, a un Badalona dirigit per Oriol Alsina, un vell conegut de les banquetes gironines, que s’està jugant no baixar –tenen només dos punts més que el play-out i tres que el descens–: “Com a professionals que som, no pensem en res més que no sigui guanyar. Espero que ens surti la ràbia que hauríem de portar a dins, hem de treure l’orgull i voler guanyar com sigui”, comentava el tècnic de Besalú, que tindrà les baixes de Cerdà, Gonzalo, Aimar, Carles Mas i Brugué, a més dels dubtes d’Uri Ayala i Manel Busquets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)