Territorial

L’Escala té el primer ‘match ball’ per ascendir

1a catalana. El conjunt entrenat per Arnau Sala, si guanya aquest cap de setmana contra el Caldes de Montbui, aconseguirà pujar a tercera divisió, i evitarà així jugar la superlliga catalana

Després d’un cap de setmana rodó, l’Escala és a tan sols un triomf de guanyar el campionat de primera catalana i aconseguir així l’ascens directe a tercera divisió.

Els de l’Alt Empordà van guanyar el cap de setmana passat el Bescanó a casa (2-0) i van aprofitar l’ensopegada del Vic contra el Palamós (0-1) per situar-se a sis punts dels osonencs, segons classificats. Malgrat tot, el tècnic, Arnau Sala, no vol relaxació: “Fa tres setmanes estàvem a vuit punts i diumenge passat si el Vic hagués guanyat ens haurien empatat. No volem estar amb l’angoixa aquesta, per tant anirem a totes. És una fita molt important per al club i per al poble.”

L’Escala rebrà al Nou Miramar aquest diumenge a les dotze del migdia el Caldes de Montbui, equip de la part baixa al qual li falten dos punts per certificar la permanència en la categoria. Serà el primer match ball dels vermell-i-blaus per certificar matemàticament el campionat. Un any que tindrà premi doble, ja que el club s’estalviaria un play-off i se saltaria la nova lliga que es crea a partir de la temporada que ve entre la primera catalana i la tercera divisió, la superlliga catalana. “La situació és molt bona, no crec que ningú se l’hagués imaginat a l’inici de la competició. Ningú comptava amb nosaltres i hem sigut la gran sorpresa. Estem competint amb clubs històrics com el Figueres, el Palamós, el Vic o el Manlleu”, va dir Sala, reivindicant la feina feta fins aleshores.

“La categoria serà molt maca i serà més dura que la primera catalana. Per sort, si pugem, farem un doble salt i anirem a categoria estatal. Esperem obtenir el premi”, va concloure el tècnic de l’Escala, que destaca la importància de sortir a guanyar els tres punts i deixar la feina feta. I, de passada, escriure un capítol històric del club de l’Alt Empordà.

LA PRÈVIA

La situació que tenim és molt bona, no crec que ningú s’imaginés al principi que estaríem ara aquí. Hem sigut la sorpresa de la lliga
Volem guanyar per treure’ns l’angoixa de veure el Vic a prop. És una fita important per al club i per al poble
Arnau Sala
entrenador de l’escala
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)