Territorial

L’Escala, campió de lliga i equip de 3a divisió FEF

1a catalana. La derrota del Vic contra el Parets certifica el títol històric dels d’Arnau Sala

L’Escala ha fet història abans del que es podia esperar perquè el conjunt escalenc tenia demà (12h) l’oportunitat de ser campió de lliga si guanyava a casa contra el Caldes, però ja no li farà falta. I és que el Vic, el segon classificat, ha perdut aquesta tarda a casa contra el Paretx (0-1) i ha certificat el títol de lliga de l’Escala, que serà campió del grup 1 de 1a catalana i aconseguirà l’ascens a 3a divisió FEF –els d’Arnau Sala tenen sis punts d’avantatge i la diferència de gols particular a favor respecte el Vic, que ja només els podria igualar a punts–.

Amb aquest ascens l’Escala competirà per primera vegada en la seva història a 3a divisió FEF i farà un doble salt de cop, ja que es saltarà la futura superlliga catalana que arrencarà la temporada que ve. Ara, lògicament, el partit de demà contra el Caldes serà exclusivament una festa de celebració per als escalencs davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)