1a femenina

Equip de primera

1a divisió fem. Les de Sant Joan Despí s’asseguren la permanència per segona vegada en la seva història

Llevant LP 1 Real Sociedad 0

LLEVANT LES PLANES:Coronado; Núria Garrote, Struck, Julia Mora, Martín-Pozuelo; Muth, Mrabet, Laura Martínez (Yang Lina, 71’), Mari Paz Vilas (Gantxegi, 79’), Elena Julve (Chikwelu, 86’) i Irina Uribe.REAL SOCIEDAD:Lete; Le Guilly (Allegra, 72’), Etxezarreta (Aparicio, 87’), Ana Tejada (Vanegas, 46’), Sarasola (Bernabé, 46’); Andreia, Gema, Eizagirre; Sarriegi (Mirari, 72’), Franssi i Jensen.GOLS:1-0 (62’) Irina Uribe.ÀRBITRE:Espinosa Ríos (col·legi madrileny).T.G.:Garrote i Chikwelu, de les locals; Ana Tejada, de les visitants.T.V.:cap.PÚBLIC:Aproximadament, 700 persones al Camp Municipal Les Planes.

Quan falta només una jornada perquè la lliga professional femenina arribi a la seva fi, el Llevant Les Planes ja té la permanència a la butxaca i ho va aconseguir ahir després d’imposar-se per 1-0 a la Real Sociedad en un partit que va representar una de les grans fites de la temporada. Les de Ferran Cabello van sumar tres punts vitals que les alliberen d’estar pendents d’altres resultats el proper cap de setmana amb l’alt risc de tornar a segona divisió.

La primera part contra el conjunt basc no va ser per tirar coets ja que la Real va tenir una bona ocasió a la mitja hora de joc per avançar-se en el marcador, a més també de veure l’anul·lació d’un gol. En la represa, just després d’una gran acció de la portera local, Irina Uribe va endreçar la pilota a la xarxa, diana que va ser suficient per a la victòria.

Les de Sant Joan Despí van esclatar d’alegria en finalitzar l’enfrontament per celebrar que havien assolit l’objectiu principal de la temporada, tot i haver patit en alguns trams de l’any. És la segona vegada en la història del club que aconsegueixen jugar dos anys consecutius a la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)