1a divisió

El Madrid s’imposa al Getafe i obliga el Barça a guanyar demà el derbi per ser campió (1-0)

El Madrid, amb un onze ple de rotacions, ha fet els deures contra el Getafe gràcies a un únic gol de Marco Asensio (70’), i obliga el Barça a guanyar demà a l’Espanyol si vol ser campió de lliga en aquesta jornada.

El Getafe, molt necessitat de punts per sortir de la part baixa de la taula, ha sortit sense complexos, i ràpidament han disposat de la primera ocasió amb un xut ras de Maksimovic que ha marxat lleugerament desviat. El conjunt orientat per José Bordalás ha continuat insistint, i Aleñá també l’ha tingut després d’aprofitar una errada de Mendy. Per la seva banda, els homes d’Ancelotti els hi estava costant molt generar perill. No ha estat fins el minut 12 que ha arribat la primera oportunitat clara pel conjunt madridista, amb una centrada de Lucas Vázquez que no ha pogut connectar per poc amb Asensio. Amb el pas dels minuts, el Madrid s’ha anat fent amb la possessió de la pilota, però sense disposar d’ocasions clares per avançar-se en el marcador. El duel estava on volia el Getafe i, el Madrid, per la seva banda, feia la sensació que no volia forçar molt la màquina. Aquesta primera part, amb poc ritme i sense gaires oportunitats per ambdós conjunts, ha finalitzat amb el marcador inicial.

A la represa, amb l’entrada de Modric i Kroos al terreny de joc, s’ha vist un partit diferent. El Madrid ha començat a tenir el control, jugant més fluidament i arribant amb més insistència a l’àrea rival. Tot i això, el Getafe n’ha tingut una claríssima amb una fuetada de Juan Iglesias des de la frontal que ha obligat a volar a Courtois per refusar l’esfèrica. Poc després, ha arribat el gol del Madrid. En la primera rematada entre els tres pals del conjunt local, Marco Asensio (70’) ha engaltat un xut des del balcó de l’àrea que s’ha colat per la porteria defensada per David Soria. Els homes de Bordalás han estat incapaços de reaccionar, i s’ha arribat al final amb aquest ajustat 1 a 0 al marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)