2a divisió FEF

Nova derrota de l’Olot per dir adeu a la categoria (3-1)

L’Olot ha perdut 3-1 al municipal Sagnier contra el Prat. Els olotins diuen adeu a la segona FEF amb una nova derrota (la setzena) tot i avançar-se 0-1 en el marcador amb una diana de Forgas (28’). En l’afegit de la primera, els potablava han igualat l’enfrontament amb un gol d’Uri (45+2’) i, en la segona part, els de Pedro Dólera han estat superiors i han assestat dos cops més a través de Elhadji (56’) i Padilla (65’).

El partit ha estat pla i sense intensitat ja que els dos equips, ja descendits a tercera FEF, no hi han posat l’actitud habitual d’una darrera jornada amb coses en joc. L’Olot ha estat millor en el primer acte i ha pogut trepitjar amb més assiduïtat territori rival. De fet, en el 28, Forgas ha fet el 0-1 aprofitant una centrada de Víctor Valverde. El davanter, que lluitava per ser el màxim golejador del grup tercer, ha rematat molt bé amb la testa per superar Mujika. Només quatre minuts després, l’expedició olotina ha cantat gol en una acció entre Forgas i Urri però quan semblava que el col·legiat donava per bona la diana s’ha desdit. Urri havia rematat i Mujika en dos temps ha acabat salvant damunt la ratlla de gol (32’).

El joc era avorrit i sense grans ocasions però el Prat, en la primera que ha tingut, ja en l’afegit de la primera part, ha fet l’1-1 a través d’Uri. El jugador potablava ha rematat al segon pal una centrada des de la banda dreta, a prop d’Arnau, que no ha pogut evitar l’empat (45+2’).

En la segona part, el Prat ha estat millor i ha acabat de remuntar el matx davant d’un Olot abatut i sense reacció. Els locals han gaudit d’alguna arribada abans dels gols amb xuts desviats de Molina. En el 56, Elhadji ha fet valer la seva alçada per fer el 2-1 amb una rematada amb el cap després d’un corner. Abans del 3-1, Uri Ayala, en una excursió a l’àrea rival ha pogut fer el 2-2 però ha rematat malament (61’).

Poc minuts després, Padilla ha aixecat de la cadira als presents amb executant molt bé una falta directe a la frontal imparable per Arnau (65’) fent el 3-1 que ha estat definitiu tot i que els del Baix Llobregat han estavellat una pilota al travesser (72’) i han gaudit d’alguna ocasió més per ampliar l’avantatge.

El conjunt de la Garrotxa ha acabat la lliga quinzè (quart per la cua) amb 32 punts, finalment a onze de la salvació