2a divisió FEF

El pitjor adeu possible

2a divisió FEF. L’Olot s’acomiada de la categoria amb una altra derrota al Sagnier tot i avançar-se. Els olotins acaben a onze punts de la permanència

AE Prat 3 Olot 1

AE PRAT:Mujica, Adrián Rivas, Pau Rosales, Javi Martos, Valentín (Corominas, 46’), Àlex Pla (Molina, 46’), Padilla (Adri Díaz, 66’), Cissé (Musa, 62’), Salvans, Uri i Elhadji (Traoré, 66’).OLOT:Arnau Fàbrega, Forés, Uri Ayala, Aspar, Bigas, Castells (Vilanova, 68’), Ot Serrano (Manzano, 81’), Urri (Terma, 68’), Saidou (Martí Coderch, 55’), Víctor Valverde i ForgasGOLS:0-1 (28’) Forgas. 1-1 (45’) Uri. 2-1 (56’) Elhadji. 3-1 (65’) Padilla.ÀRBITRE:Sauleda Torrent.T.G.:A Adrián Rivas, Uri, del Prat, i a Forés, de l’Olot.T.V.:Cap.

L’Olot va dir adeu a la segona FEF per la porta del darrere i amb una altra derrota en el seu compte particular (la setzena). El conjunt de la Garrotxa va avançar-se en el marcador gràcies a una diana de Forgas (28’), però ja un gol en l’afegit del primer acte i una segona part per oblidar dels de Blázquez ho van tirar tot en orris contra un Prat ja descendit que tampoc s’hi jugava res (3-1).

La primera part olotina va ser apta i les ocasions van caure del seu bàndol. Forgas va trobar el premi del gol (el dotzè del curs) amb una rematada de cap aprofitant una centrada de Valverde. En l’últim sospir del primer temps Uri va afusellar Arnau després d’una centrada per la dreta al segon pal per establir un 1-1 que va fer mal.

En la segona part, els potablava van ser superiors i van gaudir de les millors ocasions de gol. Elhadji va fer valer la seva alçada per rematar amb el cap i fer el 2-1 (56’), Padilla va executar una falta directa brillantment per establir el 3-1 (65’), i si no hagués estat pel travesser o la falta de punteria dels del Baix Llobregat, la golejada podria haver estat major.

Els garrotxins tornaran a competir a tercera el curs vinent però s’espera un estiu llarg i complicat obligats a refer bona part de la plantilla i intentar retornar a segona FEF.

Hem jugat bé i hem creat ocasions però ens marquen el gol i ja no hem sabut reaccionar