1a divisió FEF

El Nàstic s’endú un duel català dramàtic davant el Cornellà (1-0)

Els granes s’imposen amb un gol de Quintanilla al minut i deixen la permanència virtualment tancada; mentre que al Cornellà li tocarà patir fins al final

El Nàstic de Tarragona guanya el dramàtic duel català davant el Cornellà al Nou Estadi (1-0) i deixa la permanència virtualment lligada, a sis punts del descens quan falten dues jornades, però amb l’average perdut amb la major part dels rivals de la zona baixa. Era un partit entre rivals directes, un tot o res, i, mentre el Nàstic respira, els barcelonins queden igualats amb la zona vermella, malgrat que es mantenen encara fora.

Ha tret una falta lateral el Nàstic en la primera acció del partit. L’ha penjada Andy Escudero al punt de penal, la pilota ha quedat morta i Quintanilla l’ha enviada al fons de la xarxa quan havien passat poc més de 100 segons de xoc. Panorama idíl·lic per un Nàstic que esperava un partit llarg davant un rival sòlid en l’apartat defensiu; situació preocupant per un Cornellà obligat a remuntar des de ben aviat en un camp complicat.

Ha passat ben poc més al llarg del primer temps. Trams de pilota per ambdós conjunts, però ben poc perill. Fins a la darrera jugada, quan Alfred Planas ha connectat amb Rubén Enri perquè aquest enviés la seva rematada de cap al travesser. A la represa ha continuat buscant la igualada el conjunt verd amb bons minuts ofensivament, acostant-se a la porteria grana amb perill, però amb poca precisió. S’ha tornat a esvair aquesta dinàmica amb el pas dels minuts i el partit ha anat morint.

El Nàstic ha resistit i el Cornellà no ha aconseguit treure res de Tarragona. Els granes respiren ja pràcticament de manera definitiva i el Cornellà veu com li tocarà remar fins al final quan ja tan sols queden sis punts en joc perquè finalitzi la competició.