Territorial

El Palamós vol fer la segona volta perfecte

El degà entrenat per Àlex Redondo encadena 13 partits sense perdre i té la seva presència a la nova Superlliga catalana quasi assegurada

El Palamós va tenir un molt mal inici de temporada, amb dues victòries i sis derrotes en les vuit primeres jornades. L’equip es trobava en l’última posició de la classificació, i Àlex Redondo va agafar el càrrec d’entrenador. Des del debut a casa contra el Can Gibert, el degà només ha perdut un partit dels 20 disputats, amb dotze victòries i set empats. Actualment, es troba en tercera posició amb 49 punts, a un de la segona plaça i amb la presència a la nova Superlliga catalana de la temporada 2023/24 quasi assegurada. Preguntat per com va aconseguir fer aquest canvi d’un dia per l’altre, el tècnic explica que “inculcant a l’equip l’esperit del treball, esforç i sacrifici” i assegura que qui els hagi vist jugar dirà que són “els trets característics” d’aquest Palamós. A més, encadenen 13 partits sense perdre i estan a dos de fer la segona volta perfecte. “Des que hem arribat hem intentat competir i guanyar tots els partits, i a aquestes últimes dues jornades no serà menys”, avisa Redondo.

El conjunt de la Costa Brava s’ha caracteritzat per lluitar els enfrontaments fins a l’últim minut, i ja fa dues jornades que guanyen passat el minut 80. En l’última, el gol de Gerard Davesa en el 89 contra el Lloret els va servir per endur-se els tres punts del derbi. “Som un equip que té fam i uns jugadors amb moltes ganes de reivindicar-se. Això sumat que fa temps que entrenem quatre cops a la setmana ens fa arribar als minuts on es decideixen els partits en disposició de guanyar-los”, il·lustra el tècnic. També, només han perdut dos partits com a local, i cap des que hi ha Redondo. Creu que la clau és la importància que li donen a jugar a casa i a les particularitats del Municipal Nou Palamós - Costa Brava. “Nosaltres hi entrenem dos cops per setmana. És un estadi més semblant als del futbol professional, tant de dimensió com pel fet de ser de gespa natural, i per l’equip visitant és sempre un aspecte en contra si no s’adapta ràpidament”, admet.

Sobre l’objectiu en aquestes últimes jornades, Àlex Redondo lamenta no estar en situació de lluitar pel títol de lliga, ja que l’Escala és matemàticament campió i només poden arribar a superar al segon classificat, el Vic, que és a un punt. “Si finalment entrem a la Superlliga, intentarem ser campions perquè aquest any no ho hem pogut ser”, avança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)