2a divisió FEF

L’Espanyol B inicia el complicat camí de l’ascens contra l’Atlético B

L’Espanyol B ha arribat a la part més decisiva de la temporada, el play-off d’ascens de la segona divisió FEF. Els catalans rebran l’Atlético de Madrid B a la ciutat esportiva Dani Jarque (19.30h). El conjunt dirigit per Luis Blanco, que ha quedat cinquè classificat, li ha tocat un filial que ha quedat segon a la lliga. Els madrilenys es van quedar a tan sols un punt de l’ascens directe, el Melilla, tot i guanyar els últims cinc partits de competició.

El conjunt blanc-i-blau, d’altra banda, arriba en un mal moment de joc, ja que ha perdut els darrers tres enfrontaments de lliga, Manresa, Terrassa i Lleida Esportiu. Malgrat tot, el tècnic del filial periquito, Luis Blanco, fa una crida a l’optimisme: “Ens enfrontem a un dels millors planters del país. Afrontem la setmana amb il·lusió i màxima concentració. Necessitem a tot l’aficionat blanc-i-blau a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

El capità de l’equip, Dani Villahermosa, també va declarar en la prèvia de la semifinal del play-off d’ascens contra els madrilenys: “Estem molt il·lusionats i serà un partit de tu a tu perquè són un filial que deixen jugar. Disputat el primer partit de l’eliminatòria aquí ens motiva. Ara toca esborrar dels nostres caps els darrers partits i donarem el cent per cent per treure un bon resultat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)