2a divisió FEF

El Manresa vol somiar encara més

El Manresa ha completat un any excel·lent en el seu debut a la segona divisió FEF. Això no obstant, el conjunt del Bages no vol parar de fer història i ja afronta una semifinal play-off d’ascens cap a la primera divisió FEF. Els manresans rebran al CDA Navalcarnero a les 12 del migdia al Congost.

Sense temps d’assumir l’èxit rotund del conjunt entrenat per Ferran Costa, els catalans tindran la visita d’un conjunt madrileny que arriba a la cita havent quedat tercer classificat del grup 5 i havent perdut només un partit dels últims tretze disputats. De fet, el conjunt madrileny és l’equip que té millor registre del seu grup com a visitant. El Navalcarnero ha aconseguit 30 punts a domicili i, a més a més, és un equip molt sòlid que ha deixat fins a divuit vegades la porteria a zero.

Pel matx d’aquest migdia, Costa no podrà comptar amb Toni Peris i Erik Rafael després que el club comuniqués que ambdós jugadors pateixen un trencament dels lligaments encreuats del genoll.

Per l’històric enfrontament, el club manresà ha impulsat una campanya sota el nom ’Objectiu 2000’ a través de les xarxes socials i que busca que el Congost s’ompli per recolzar a l’equip a fer història en un segon play-off consecutiu i en dues temporades. Alguns dels ambaixadors de la ciutat són Gerard Farrés, Sor Lucia Caram, Núria Picas, Sara Roy, Quico Santasusana, Norman López, Nina Pont, Rafa Martínez, Natxo Tarrés o Ander Mirambell, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)