2a divisió FEF

L’Espanyol B haurà de remuntar al camp de l’Atlético B (0-1)

‘Play-off’ d’ascens a 1a divisió FEF. El filial blanc-i-blau perd per la mínima i tindrà molt complicat l’accés a la final de la promoció d’ascens

Espanyol B 0 Atlético B 1

ESPANYOL B:Fortuño, Omar, Gorjón, Simo, Lancho (Joan Puig, 71’), Villahermosa, Roger Martínez, Javi Hernández (Becerra, 71’), Roca (Dacosta, 71’), Nabil i Abde (Sadik, 78’).ATLÉTICO B:Iturbe, Marco, Joel Arumí, Kostis, Boñar, Guerrero (Assan, 46’), Cala (Moreno, 86’), Cismera, Dani González (Ethyan, 82’), Carlos Martín i Bri (Fran, 92’).GOLS:0-1 (62’) Bri.ÀRBITRE:Morilla Turrión.T.G.:als jugadors de l’Espanyol B Roger Martínez, Simo, Villahermosa i Omar.

L’Espanyol haurà de remuntar a domicili en la primera eliminatòria del play-off d’ascens a 1a divisió FEF després de perdre aquest vespre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Atlético B, que ha demostrat ser un equip més madur i ha guanyat 0-1 gràcies a un gol de Diego Bri en la segona part.

El partit ha arrencat amb molta intensitat dels dos equips, que han anat a buscar la porteria rival però sense prendre excessius riscos, conscients que l’eliminatòria és molt llarga. La igualtat era pràcticament total, però qui ha gaudit de les primeres ocasions ha estat l’Espanyol B amb un remat de cap de Gorjón (10’), un xut per sobre el travesser de Roger (31’) i un xut massa creuat de Roca (32’). A partir de llavors qui ha dominat més el partit ha estat l’Atlético B, que ha començat a fer molt mal amb Carlos Martín i especialment el barceloní Cala. De fet, han gaudit de l’ocasió més clara, però Omar ha evitat el gol a l’àrea petita (35’).

En la segona part l’Atlético ha fet un pas endavant. Ben plantat sobre el camp ha concedit poquíssim a l’Espanyol i ha arribat sovint amb perill a la porteria de Fortuño. No ha tingut grans ocasions, però per insistència ha acabat arribant el 0-1 en una jugada individual de Bri que ha finalitzat amb un xut al pal curt (62’). Amb el marcador a favor l’Atlético ha tingut molta més possessió, contemporitzant el partit, i l’Espanyol no ha gaudit d’ocasions per empatar el partit. De fet, la millor ocasió l’ha tingut l’Atlético B, amb un xut de Diego Bri que ha aturat Fortuño en dos temps amb una gran intervenció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)