2a divisió FEF

El Manresa agafa avantatge en el play-off d’ascens a 1a FEF (1-0)

El Manresa ha debutat amb victòria en la fase d’ascens a primera FEF després superar per la mínima al Navalcarnero (1-0) amb un golàs de falta de Jaume Pascual. Dissabte que ve, 27 de maig, es disputarà la tornada d’aquestes semifinals del play-off a la ciutat madrilenya.

En un Congost ple de gom a gom, el partit ha començat amb màxima igualtat. En el minut 11, el conjunt madrileny ha disposat de la primera ocasió per obrir la llauna amb un xut d’Hugo Esteban que ha pogut atrapar sense problemes Oscar Pulido. El Manresa també ha buscat amb insistència el gol que el poses per davant el marcador. L’oportunitat més clara ha arribat en l’última jugada de la primera part amb una rematada de cap de Moha.

A la represa, Jaume Pascual (57’) ha situat l’1 a 0 en el marcador amb un gran gol de falta directe. Aquesta diana ha donat ales al conjunt orientat per Ferran Costa, que ha continuat remant a la recerca del gol de la tranquil·litat. En el minut 80, els manresans s’han quedat amb 10 per doble targeta groga a Putxi. Tot i això, han sabut aguantar el marcador i afrontaran la tornada de les semifinals del play-off d’ascens amb un lleuger avantatge.