1a divisió

El Madrid perd a Mestalla i Vinícius acaba expulsat (1-0)

El València respira després d’un partit en què l’extrem del Madrid ha estat expulsat per agredir Hugo Duro i s’ha encarat amb tota l’afició valencianista

El Madrid ha perdut aquesta tarda a Mestalla (1-0) i perd momentàniament la segona posició, mentre que el València respira i agafa cinc punts d’avantatge respecte la zona de descens quan en queden nou per disputar. Més enllà del resultat el partit ha estat marcat per la polèmica i per una picabaralla en el temps afegit en què Vinícius ha mostrat una vegada més la seva pitjor cara agredint Hugo Duro. Després de veure la vermella amb la intervenció del VAR, el brasiler s’ha encarat amb tota l’afició de Mestalla amb gestos despectius mentre marxava aplaudint a l’àrbitre.

El València ha arrencat el partit amb més intensitat com es podia preveure, però el Madrid ha reaccionat i ha tingut el control de la possessió. Tot i això els blancs no han generat perill i la millor ocasió l’ha tingut el València amb un xut d’Almeida que ha aturat amb problemes Courtois. Els locals han avisat un cop i prou, i és que en la següent arribada han combinat bé dins l’àrea i Diego López al segon pal ha empès al fons de la porteria una centrada xut rasa de Kluyvert (33’). Abans del descans Courtois ha salvat el segon amb una doble aturada a Javi Guerra (45’).

En la segona part el guió ha continuat igual, amb el Madrid dominant el partit però sense aconseguir generar ocasions clares perquè el València ha defensat de meravella la seva àrea. De fet, Diego López fins i tot ha tornat a tenir el segon molt a prop. Després el partit s’ha embrutat a partir d’una acció surrealista en què hi ha hagut dues pilotes sobre el camp i Comert n’ha utilitzat una per frenar Vinícius. A més, en aquell moment des de la grada presumptament hi ha hagut insults racistes al brasiler. A partir de llavors el Madrid ha viscut a l’àrea del València i Mamardashvili ha estat l’heroi valencianista per evitar els gols de Valverde i Kroos amb dues aturades bestials abans de la picabaralla final que ha acabat amb l’expulsió de Vinícius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)