3a divisió FEF

El Sant Andreu es jugarà l’ascens contra el Salamanca

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. Els andreuencs jugaran l’anada aquest diumenge al Narcís Sala i la tornada serà a l’Helmántico la setmana següent

El Sant Andreu serà el representant català en la final del play-off d’ascens a 2a divisió FEF després de superar el Peralada i el San Cristóbal en la fase catalana de la promoció. Els andreuencs ja saben quin serà el seu últim obstacle per assolir l’ascens després que aquesta tarda la federació espanyola hagi fet el respectiu sorteig. El rival del Sant Andreu serà el Salamanca, que va acabar tercer amb 53 punts –l Sant Andreu va ser segon amb 56– en el grup castellanolleonès de 3a divisió FEF per darrere l’Arandina, campió de lliga, i de l’Atlético Astorga. La mala sort per als quadribarrats ha estat que el partit decisiu l’hauran de jugar a domicili, i és que el sorteig ha determinat que el partit d’anada es jugarà al Narcís Sala –serà aquest diumenge a les 18h– i la tornada es jugarà a l’Helmántica el 3 o 4 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)