3a divisió FEF

Miquel Àngel Muñoz canviarà d’aires

3a divisió FEF. El Peralada i el tècnic no arriben a un acord per a la renovació després d’un curs històric

Per tercer estiu consecutiu el Peralada haurà de buscar un nou entrenador, i és que el conjunt xampanyer va fer oficial ahir que Miquel Àngel Muñoz no continuarà a la banqueta la temporada que ve. Segons va informar el club, les dues parts no han arribat a un acord per a la renovació del contracte, de manera que els seus camins se separen després d’un any històric per al Peralada en què l’equip va acabar la lliga en la cinquena posició i va disputar el play-off d’ascens a 2a divisió FEF, que va perdre en la semifinal de la fase catalana contra el Sant Andreu. Una fita molt meritòria dels xampanyers, que van gaudir de la seva segona promoció de tercera divisió de la història i la primera com a club principal, després de fer-ho en l’anterior com a filial del Girona.

El Peralada reviu d’aquesta manera els casos d’Albert Carbó i Hèctor Simón, que després de fer grans temporades a la banqueta dels altempordanesos van canviar d’aires davant l’oferta de clubs amb més renom i potencial econòmic de la categoria. En aquest cas Miquel Àngel Muñoz ha tancat una temporada brillant al capdavant del conjunt xampanyer, sumant 49 punts i convertint el Peralada en un dels equips més sòlids de la lliga, que va arribar a encadenar una volta sencera sense conèixer la derrota com a local. El que no ha comunicat el Peralada és quin serà el futur d’Àlex Marsal, que ha estat al costat de Miquel Àngel Muñoz aquesta temporada. L’extècnic del juvenil del Girona podria ser un dels grans candidats a ocupar la banqueta.

Amb pretendents

El futur de Miquel Àngel Muñoz encara no està tancat, però de propostes no li’n faltaran. De fet, el gironí és un ferm candidat a agafar les regnes de l’Olot en el seu retorn a 3a divisió FEF la temporada que ve, i és que ja va formar part del cos tècnic la temporada 2020/21, que va acabar amb el descens de 2a divisió B, i, fins i tot, va dirigir l’equip garrotxí com a tècnic interí en els últims quatre partits de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)