3a divisió FEF

Un Narcís Sala de gala per rebre al Salamanca UDS

Al Narcís Sala ja esta tot a punt per rebre al Salamanca UDS en la final del play-off d’ascens a segona divisió FEF. L’enfrontament es disputarà aquesta tarda al feu barceloní a partir de les sis de la tarda. El partit es podrà seguir també per la Xarxa, Beteve (Xarxamés a la web).

El conjunt castellà ha competit al grup VIII de la Tercera FEF i ha quedat tercer classificat amb 53 punts; 16 victòries, 5 empats i 9 derrotes. A més a més, ha marcat 38 gols i n’ha encaixat 26 en 30 jornades disputades. Per arribar fins aquí, el Salamanca ha suat de valent eliminant al Real Ávila -global de 2-2- i a l’Atlético Astorga - 4 a 1-per mirar de tornar a la categoria que el curs passat va perdre.

El club quadribarrat espera un ple absolut al Narcís Sala amb prop de sis mil persones per mirar de portar l’eliminatòria favorable en la tornada a l’Helmántico el diumenge 4 de juny a les sis de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)