1a divisió FEF

Tot en joc per al Cornellà i el Barça Atl

1a divisió FEF El Barça Atlètic i el Cornellà afronten una última jornada de competició amb el ‘play-off’ i la permanència, respectivament, en joc; els verds visitaran el Numància, rival directe

La darrera jornada de la primera divisió FEF ja ha arribat. Aquesta tarda, el Barça Atlètic rebrà el UD Logroñés, descendit matemàticament, a dos quarts de vuit del vespre al Johan Cruyff. El conjunt entrenat per Rafa Màrquez és a dos punts del Real Múrcia, que juga contra l’Eldense, segon classificat. Els culers tenen l’average guanyat respecte al conjunt murcià.

L’equip blaugrana necessita trencar la mala dinàmica de resultats. En els darrers tres partits ha encadenat un empat i dues derrotes –La Nucia, l’Intercity i l’Eldense– i l’han fet recular posicions a la taula. Per sobre, el Sanse (59p, 4t) i el Castelló (61p, 3r) poden ser atrapats pel Barça Atlètic en cas que no guanyin.

Una final per al Cornellà

El conjunt de Riutort se la juga a Los Pájaritos contra el Numància. L’equip català és un punt per sobre del Real Unión (46), que ocupa la primera plaça de descens i juga contra La Nucia. La darrera victòria del Cornellà, contra el Sabadell, ha donat oxigen a l’equip, que a dos quarts de vuit s’enfrontarà a un equip que fa cinc partits que no guanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)