1a divisió

Un doblet de Rodrygo dona els tres punts al Madrid en el Sánchez-Pizjuán (1-2)

Sense Benzema ni Vinícius per lesió, el Madrid s’ha imposat aquesta tarda al Sevilla (1-2) amb un doblet de Rodrygo, que ha capgirat la diana inicial de Rafa Mir (3’). Aquest ha estat l’únic partit avançat de la penúltima jornada de la lliga, ja que l’equip andalús juga la final de l’Europa League dimecres vinent contra el Roma. Aquest resultat beneficia al Girona, ja que si demà guanya al Betis, el conjunt orientat per Míchel superaria al Sevilla en la classificació i mantindria viu l’objectiu de la Conference League.

El Sevilla ha començat el partit a un ritme frenètic, i en la primera arribada ja s’han posat per davant (3’) el marcador amb una rematada des de dins l’àrea de Rafa Mir. Aquest gol ha deixat gelat l’equip blanc, i el Sevilla ha continuat molt intens i amb les idees molt clares, buscant amb insistència la porteria rival. Amb el pas dels minuts, els d’Ancelotti han intentat reaccionar, instal·lant-se a camp rival, però sense disposar d’ocasions clares per igualar el matx. La primera ha arribat en el minut 14, quan Rodrygo ha perdonat un mà a mà amb Bono. Després d’uns minuts sense massa història, el mateix Rodrygo ha igualat el marcador (29’) amb un xut potent i col·locat de falta directe des de la frontal de l’àrea. Lamela, a la mitja hora de joc, ha estat a punt de fer al segon amb una rematada que s’ha estavellat al pal. Abans del descans, Lamela ha tornat a perdonar amb tota la porteria a favor.

En la segona part, el conjunt local ha sortit més endollat, disposant de nombroses ocasions per tornar a colpejar. Primer, Rafa Mir, ha enviat fora una rematada des de l’àrea petita i, poc després, Rakitic, en un altre contracop, ho ha provat amb un xut llunyà que ha marxat desviat. En el 69’, sense haver generat pràcticament res fins aleshores, el conjunt madridista ha capgirat el marcador després d’un contracop rapidíssim que ha finalitzat Rodrygo per situar l’1 a 2. Les esperances pel conjunt andalús s’han esvaït quan en el minut 83 s’han quedat amb un home menys per l’expulsió d’Acuña per una entrada sobre Ceballos.