1a divisió FEF

El Cornellà se salva i el Barça Atlètic jugarà el ’play-off’

Els verds han guanyat la ’final’ al camp del Numancia i seguiran a 1a FEF, mentre que el filial blaugrana ha superat al Logroñés i s’enfrontarà al Castilla en un clàssic a les semifinals del ’play-off’

Darrera jornada amb molt bones notícies pels equips catalans de la 1a FEF. La Unió Esportiva Cornellà salva la categoria, mentre que el Barça Atlètic jugarà el “play-off” d’ascens a 2a divisió i ho farà com a quart classificat. A més, el Nàstic, amb pocs objectius reals, ha aconseguit classificar-se per la pròxima Copa del Rei, fita que no ha pogut assolir el Sabadell.

El Cornellà tenia un partit a vida o mort a Los Pajaritos. El Numancia era un rival més que directe i els verds han estat capaços de guanyar i condemnar al descens als locals. Malgrat que Nana ha fallat un penal sobre el quart d’hora de joc, els gols de Pere Martínez i Eliseo, dos defenses, han permès agafar una gran avantatge als de Gonzalo Riutort. Íñigo Muñoz ha retallat diferències per posar la por al cos al tram final, però els catalans han aconseguit resistir i jugaran a 1a FEF la temporada vinent. Tot un èxit.

També és un èxit la presència del filial del Barça a la promoció d’ascens. Els blaugranes sabien que en tenien prou amb un punt per accedir-hi. A més, rebien a una UD Logroñés ja descendida, i amb un solitari gol d’Aleix Garrido a la segona meitat han sumat tres punts que els permeten superar a la Real Sociedad B i ser quarts. Aquesta plaça fa que el rival en les semifinals del “play-off” sigui el tercer classificat del grup 1, en aquest cas, el Madrid Castilla. Per tant, hi haurà clàssic de filials amb una plaça a la final per l’ascens en joc.

Finalment, Nàstic i Sabadell es jugaven ja ben poc. Tan sols la possibilitat de poder jugar la Copa del Rei la temporada vinent. I els tarragonins ho han aconseguit. Han guanyat per 3 a 0 al Nou Estadi a l’Alcoyano i han aprofitat la derrota de la SD Logroñés per superar-la i accedir a aquesta plaça. El Sabadell ha empatat a 2 a la Nova Creu Alta davant el filial d’Osasuna i acaba com a 10è classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)