Copa

L’Atlético supera el Madrid en els penals i alça la copa

L’Atlético ha dut la final a la pròrroga després d’igualar un 2-0 en els últims minuts

La tanda de penals ha decidit el títol de la copa de la Reina a favor de l’Atlético, en la final contra el Real Madrid.

En un partit disputat sota la pluja a Leganés, les blanques tenien el partit ben controlat –2-0, amb gols de Toletti (31’) i Ivana (56’)– fins a la reacció final de l’Atlético, que ha marcat el 2-1 mitjançant Lucía (88’) i el 2-2, ja en el minut 96, amb un golàs de falta directa d’Estefanía Banini, que ja havia fet la jugada del primer gol.

En la pròrroga, no hi ha hagut gols. I en la tanda de penals, el Madrid ha fallat tres llançaments i l’Atlético, un (3-1).

L’Atlético succeeix com a campió el Barça, que va quedar eliminat als despatxos per alineació indeguda de Geyse contra l’Osasuna.