Empat del Sant Andreu i tot per decidir a l’Helmántico (1-1)

’Play-off’ d’ascens a la 2a divisió FEF. Els quadribarrats han competit bé contra el Salamanca

El Sant Andreu ha fregat la victòria davant el Salamanca en l’anada de la final del ’play-off’ d’ascens a la segona federació. El conjunt barceloní ha disposat d’un gran nombre d’oportunitats en el primer temps per golejar, però un gol visitant en l’última acció abans del descans deixa tot obert de cara a la tornada del pròxim 4 de juny (1-1).

Els quadribarrats han fet una gran primera part, dominant la possessió i trepitjant camp contrari. Els barcelonins han estat a punt d’avançar-se en el minut 18, però la rematada d’Albertito ha sortit per sobre el travesser. Un gol que ha arribat just després. Un golàs de Carreón, que ha enviat l’esfèrica a l’escaire amb un gran xut (19’). La diana ha esperonat encara més el Sant Andreu que ha perdonat en rematades de Genís (28’) i Arranz, que ha topat amb el porter (34’). Els locals mereixien marxar al descans amb un avantatge més ampli, però el Salamanca ha empatat en el temps afegit de la primera part gràcies a una diana de Tulio després d’una pilota penjada a l’àrea (45’+1).

En la segona part, hi ha hagut menys ocasions i, en canvi, molta més igualtat en el joc. Iker ha estat qui més s’ha acostat al gol amb un xut desviat (59’). Els de Xavi Molist han reclamat l’expulsió d’Alvarito per doble groga, però l’àrbitre li ha perdonat l’amonestació (70’). Sense arribades perilloses fins al xiulet final, el marcador ja no s’ha mogut. Salamanca decidirà.