3a divisió FEF

L’Olot tria finalment Pedro Dólera per comandar la nau

L’Olot ha anunciat la contractació de Pedro Dólera com a nou entrenador de l’equip a tercera divisió FEF. El barceloní de 50 anys iniciarà la seva primera experiència en una banqueta fora de la demarcació de Barcelona on s’ha treballat una carrera prolífica i habitualment d’èxit a les banquetes de l’Europa i el Prat. I és que, el nou entrenador del conjunt garrotxí va dirigir entre el 2009 i el 2015 l’Europa i des del 2015 fins a l’actualitat al Prat –ha acumulat més de 800 partits entre els dos clubs competint a 3a divisió i 2a divisió B.

Amb l’equip escapulat, Dólera va acabar en tercera posició en el grup cinquè de tercera durant les últimes tres temporades disputant tres play-off d’ascens sense aconseguir pujar a segona B però amb el Prat, en el primer curs 2015/16 sí va assolir la fita d’ascendir, tot i que la campanya següent va tornar a baixar. La temporada 2018/19, encara amb els potablava, Dólera va tornar a ascendir després de superar al Portugalete en la tercera i definitiva eliminatòria de la promoció d’ascens. Enguany, el tècnic de l’Olot ha descendit, com també ho han fet els olotins, a tercera, categoria en la qual vol tornar a triomfar per situar de nou als garrotxins a segona divisió FEF.

Pedro Dólera arribarà acompanyat d’Andrés Bretones com a entrenador ajudant i passarà de dirigir el Prat en un camp de reduïdes dimensions i de gespa artificial, amb un joc característic que s’adapta a aquestes circumstàncies, a fer-ho al municipal damunt una gespa natural en perfectes condicions i en un camp de dimensions grans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)