Territorial

El CD Blanes celebra el seu 110 aniversari i l’ascens a Primera Catalana

Després de 13 temporades competint entre segona i tercera catalana, el Club Deportiu Blanes torna a Primera Catalana. La celebració de l’equip va ser un cop van aconseguir el triomf a l’Estadi de la Ciutat Esportiva blanenca contra el Torroella (4-2) i que matemàticament suposava l’ascens de categoria.

Amb una jornada de marge en la fase d’ascens, el conjunt entrenat per Oriol Vila ha obtingut la gran proesa per un club que feia molt de temps que no vivia una alegria d’aquestes dimensions. El camí no ha estat fàcil, ja que els blanc-i-blaus van quedar tercers a la fase regular, amb 37 punts, i van passar a jugar en un grup format per sis equips; Tossa, Roses, Blanes, Begur, Torroella i Tordera. Finalment, amb 57 punts, els blanencs han certificat, de nou, la tercera posició a la lliga. L’eufòria a la Ciutat Esportiva el passat cap de setmana va ser completa amb més de 1000 espectadors presenciant el retorn del CD Blanes a la categoria més alta de la Federació Catalana. A més a més, l’equip va celebrar l’ascens amb una rua per la ciutat i que va concloure al balcó de l’Ajuntament.

Un any rodó

L’alegria del Blanes ha estat doble en un any on el club ha celebrat el seu 110 aniversari. El president, Iván Alaminos, exjugador de l’entitat, ha comentat que el més important d’aquest projecte que va néixer fa cinc anys és tenir jugadors de la base i de la casa. “Consolidar la primera catalana, però sempre amb gent de la casa i somiant sempre en gran, per què no. Tenim un projecte on també donem molta importància a continuar treballant el futbol base i que també vagin millorant les categories, volem fer les coses bé i que el Blanes torni a ser el que sempre ha sigut a base de bona feina i molta humilitat”, va dir Alaminos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)