Ligue 1

El tècnic del PSG confirma que Messi jugarà el seu últim partit al club

L’entrenador del PSG Christophe Galtier ha confirmat en la roda de premsa prèvia al partit que el seu equip disputarà demà contra el Clermont que Leo Messi disputarà el seu últim partit al Parc dels Prínceps.

El tècnic, a més, s’ha acomiadat de l’astre argentí declarant que “ha estat un honor i un privilegi entrenar al millor jugador de la història. Espero que l’acomiadem amb una bona ovació perquè la mereix”, ha dit Galtier anunciant el que era un secret a veus després que no s’hagi difós cap intenció de Messi de renovar el seu contracte amb l’entitat de París.

A l’espera que el Barça pugui satisfer les pretensions de LaLiga pel que fa al fair play financer i arribar a un acord final amb el jugador, el futur de Messi és tota una incògnita si bé creix amb força l’interès de l’Aràbia Saudita de fer-se amb el futbolista, que esperarà, tot i que no per un temps il·limitat, al conjunt blaugrana

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)