Territorial

A Sant Miquel de Campmajor per recordar Soldevila i celebrar el 45 aniversari del futbol

Aquest dissabte 3 de juny se celebrarà al camp de futbol de Sant Miquel de Campmajor una doble festa pel poble del Pla de l’Estany. En primer lloc, a partir de les cinc de la tarda, el club de futbol santmiquelenc iniciarà els actes de celebració dels seus quaranta-cinc anys d’història. Ho farà amb la disputa de partits de futbol set, mig camp, entre 85 persones que s’han inscrit. Es jugarà ininterrompudament fins a quarts de vuit del vespre.

Aleshores, començarà el segon acte on s’homenatjarà a Josep Maria Soldevila, figura important al poble santmiquelenc que va morir l’abril del 2020. Soldevila, nascut al veïnat de Falgons, va defensar les samarretes del Girona, Banyoles i Figueres on va ser un dels protagonistes de la promoció d’ascens a Segona A de l’any 1992.

L’acte ha estat organitzat per un grup d’amics del poble, l’Ajuntament i la Unió Esportiva Sant Miquel de Campmajor. Després dels homenatges dels clubs on va jugar, la seva colla d’amics ha pres la iniciativa de fer-ne un més local.

Quan s’acabi l’homenatge, es farà un sopar a la plaça de les Escoles, davant de l’Ajuntament, amb prop de tres-centes persones que s’han inscrit. Durant l’àpat, es passaran imatges per commemorar els quaranta-cinc anys d’història del club i per recordar una figura estimada a Sant Miquel de Campmajor, en “Solde”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)