Tempesta de pedra en el Salamanca-Sant Andreu (0-1)

‘Play-off’ d’ascens a 2a FEF

El partit de ‘play-off’ d’ascens a 2a FEF entre el Salamanca i el Sant Andreu s’ha hagut d’aturar uns minuts a causa de la tempesta de pedra que ha caigut sobre l’Helmántico. L’àrbitre, amb bon criteri, ha interromput el joc abans de la mitja hora de joc i ha enviat els futbolistes als vestidors per prevenció. El partit torna a jugar-se des fa uns minuts però l’estat del terreny de joc és lamentable.

Ara mateix el resultat és de 0-1 a favor del Sant Andreu. El resultat actual donaria l’ascens als quadribarrats perquè en el partit d’anada de fa una setmana al Narcís Sala el resultat va ser d’empat 1-1. Val de moment el gol de Genís Blasco a la sortida d’un córner. Pochito hauria pogut fer el segon en el minut 24, però el seu xut s’ha estavellat al pal.