1a divisió

Un dia de comiats

1a divisió. Benzema diu adeu al Real Madrid i al Bernabéu, després de 14 cursos, amb un gol en l’empat contra l’Athletic. Asensio també s’acomiada

Real Madrid 1 Athletic 1

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Nacho, Rüdiger; Camavinga (Tchouameni, 58’), Kroos, Ceballos (Asensio, 58’) (Lucas, 92’); Vinicius, Benzema (Modric, 74’) i Rodrygo.ATHLETIC:Unai Simón; De Marcos, Vivian, Paredes, Yuri; Herrera (Zarraga, 64’), Vesga (Vencedor, 67’); Williams, Sancet (Muniain, 77’), Nico Williams (Berenguer, 64’) i Guruceta (Raúl García, 77’).GOLS:0-1 (49’) Sancet, 1-1 (72’) Benzema (p.).ÀRBITRE:Díaz de Mera.T.G.:Als locals Carvajal i Ceballos; als visitants Yuri i Sancet.T.V.:Cap.

El futur de Karim Benzema, que té una oferta sobre la taula procedent de l’Aràbia Saudita, estava enlaire darrerament i ahir es va esvair: el davanter francès, després de 14 temporades al club blanc, del qual és el segon màxim golejador de la història amb 354 dianes, marxa. I ahir el duel contra l’Athletic al Santiago Bernabéu, que va acabar en empat (1-1), va servir de comiat. L’actual pilota d’or va dir adeu marcant, de penal, i igualant la inicial diana de Sancet. Després va emportar-se l’ovació de l’estadi, quan va ser rellevat, i la mantejada dels seus companys al final de l’enfrontament. Marco Asensio, que també marxa, també va ser aplaudit i va ser mantejat, igual que Hazard i Mariano, els altres que també posen rumb cap a un altre destí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)