Sèrie A

Ibrahimovic penja les botes

Per no esperat no deixa de ser sorpresa, ja que no ho havia anunciat fins avui, però Zlatan Ibrahimovic penja les botes. El davanter suec, un dels millors davanters i a la vegada més polèmics de les dues últimes dècades, ha decidit retirar-se del futbol professional amb 41 anys. Ho ha fet després del partit entre el Milan, el seu últim equips, i el Verona, que posa el punt final a una temporada molt complicada pel suec, que només ha pogut jugar quatre partits.

D’aquesta manera Ibrahimovic tanca una carrera de més de vint anys al màxim nivell, que l’ha dut a guanyar una llarguíssima llista de títols i de premis a nivell individual. Entre ells, la lliga, el mundial de clubs, la supercopa d’Europa i les dues supercopes d’Espanya que va aconseguir amb el Barça, on només hi va jugar un any. El gran títol que li ha faltat per aconseguir és la Champions, tot i que sí que va guanyar l’Europa League amb el Manchester United.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)