3a divisió FEF

Àlex Marsal agafa les regnes del Peralada

El Peralada ja té nou entrenador per la temporada 2023/24. Després de la marxa de Miquel Àngel Muñoz el conjunt xampanyer ha anunciat aquesta tarda que Àlex Marsal serà el primer entrenador de l’equip altempordanès la temporada que ve. D’aquesta manera el Peralada aposta per l’opció continuista després d’un curs històric, en què l’equip ha disputat el play-off d’ascens a 2a divisió FEF, i és que el tècnic gironí ha estat treballant al costat de Miquel Àngel Muñoz aquest curs.

La del Peralada serà la primera aventura en solitari d’Àlex Marsal a un primer equip, i és que abans d’aquest curs en què ha format part del cos tècnic xampanyer el tècnic gironí sempre havia estat vinculat al futbol base del Girona, on va entrenar durant 15 temporades. Les cinc últimes al juvenil A, on va dirigir jugadors com Pedro Porro, Valery o Arnau Martínez, a més de molts altres que formen part de la plantilla actual del Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)