Més futbol

La selecció espanyola s’enfrontarà a Brasil el març del 2024 en un amistós en contra del racisme

Les seleccions d’Espanya i Brasil s’enfrontaran en un partit amistós el proper mes de març en territori espanyol. Sota el lema “Una mateixa pell”, aquest duel, encara sense data ni estadi acordat, pretén ser un acte contra el racisme. “Luis Rubiales, president de la RFEF, va ser qui va liderar, després dels últims episodis que van afectar Vinicius, la campanya “Racistes, fora del futbol”, amb la que es pretén erradicar actituds racistes i xenòfobes dels camps de futbol, mentalitzant a l’afició que no són tolerables insults o actituds discriminatòries per cap motiu”. Ara, sota el lema “Una mateixa pell”, Espanya i Brasil reforcen els seus llaços futbolístics i els seus compromisos socials”, explica la FEF en un comunicat.

La selecció espanyola i Brasil no disputen un partit amistós en terres espanyoles des de 1999, quan van empatar sense gols en un duel que es va jugar a Balaídos. L’últim precedent data de la Copa Confederacions de 2013, quan Brasil va derrotar a Espanya per 3 a 0 a Maracanà en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)