1a divisió

Benzema: “Volia acabar aquí la meva carrera, però de vegades sorgeixen oportunitats”

Karim Benzema ha posat punt i final aquest migdia a 14 anys com a madridista en un acte homenatge encapçalat pel president de l’entitat Florentino Pérez i en què ha estat acompanyat pels seus companys i entrenador fins ara. “Volia acabar aquí la meva carrera, però a la vida, de vegades, sorgeixen altres oportunitats”, ha explicat el francès fent referència a la marejant oferta que li va arribar des de l’Aràbia Saudita i que ha acceptat sense dubtar de molt bon grat. “He tingut la sort de realitzar el meu somni de nen i ara és moment de marxar, però em fa mal deixar aquest club. És un dia trist”, ha dit el davanter tot i que en cap moment se l’ha vist emocionar-se.

Qui no podia dissimular el seu malestar ha estat Florentino Pérez i és que després d’anys dominant el mercat del futbol mundial, ara veu com certs països li fan una competència que és gairebé impossible de superar. En un discurs més aviat fred, el president del Madrid ha declarat que el d’avui “és un dels dies mes difícils perquè venen tot de records dels últims 14 anys”, una etapa en què Benzema s’ha convertit en el jugador que més títols ha guanyat en la història del club blanc: 5 copes d’Europa, 5 mundials de clubs, 4 supercopes d’Europa, 4 lligues, 3 copes del rei i 4 supercopes d’Espanya.

“Avui no marxa un jugador qualsevol sinó un dels més increïbles de la nostra història. Karim és un exemple de comportament per a tots els nens, independentment si es dediquen al futbol o no. En tots aquests anys no sabria posar-te un ’però’ en la teva conducta i comportament i t’has guanyat el dret de decidir el teu destí i nosaltres l’hem d’acceptar i respectar. Ets una llegenda que durarà per sempre com una història d’amor entre Benzema i el Madrid” són les paraules que li ha dedicat el president al capità. El davanter marxa sent el cinquè jugador que més vegades ha vestit la samarreta blanca, en 648 partits, i sent el segon golejador de l’entitat, amb 354 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)