Més futbol

La Juventus renuncia a la superlliga

La Juventus ha comunicat al Barça i el Real Madrid que han iniciat els tràmits per sortir de la superlliga, un projecte impulsat pels 12 dels millors clubs d’Europa l’abril del 2021: Manchester United, Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Real Madrid, Barça, Atlético, Juventus, Inter i el Milan. De tots aquests, només queden el Barça i el Madrid.

Aquesta sortida del projecte de la superlliga està relacionada amb la situació actual del club italià amb la justícia italiana i la seva actual negociació amb la UEFA per no quedar exclosos de les competicions continentals la propera temporada. És un procés burocràtic que tardarà algunes setmanes, però la decisió és ferma per part de l’entitat italiana.

Cal recordar que l’equip italià va ser sancionat pel “cas de les plusvàlues” amb 10 punts en la classificació de la Serie A, en la que han acabat en setena posició i s’han classificat per a la Conference League. La UEFA tenia l’ull posat en la Juventus i, després del canvi de directiva, el club italià sabia que per arribar a un acord amb el màxim organisme europeu havia d’abandonar la superlliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)