3a divisió FEF

Eloi Amagat s’acomiada de l’Olot

L’Olot i Eloi Amagat separen els seus camins després de cinc temporades units competint a segona B i tercera divisió. El migcampista gironí és la quarta baixa del club olotí després de les anunciades de Forgas, Aimar i Xumetra.

Eloi Amagat ha acumulat 122 partits amb la samarreta de l’Olot i, des de fa anys, s’havia convertit en el capità de l’equip a còpia de compromís, professionalitat i entrega.

El propi futbolista ha fet un escrit a les seves xarxes socials anunciant que deixa “un club diferent i singular, que des del primer dia em va acollir amb els braços oberts. Durant aquest temps he entès la responsabilitat que suposa defensar els seus colors i aquest sentiment de pertinença a la terra”. El gironí agraeix a l’entitat, els companys de vestidor, els tècnics, els treballadors del club i a l’afició el seu recorregut pel club. Als seus 38 anys, el proper pas en la seva trajectòria futbolística és ara mateix una incògnita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)